Economia la fondul de salarii la CEO, analizată în preajma Crăciunului

Administrația și sindicatele din Complexul Energetic Oltenia vor analiza situația economiei la fondul de salarii abia în jurul datei de 23 decembrie. Angajații sunt nemulțumiți că până în prezent economia la fondul de salarii este foarte mică. Este vorba de doar 130 de lei de salariat la 10 luni.

„Situatia fondului de salarii la 11 luni va fi discutata in data de 23 decembrie 2019, in cadrul Comisiei mixte administratie – sindicate, dupa plata celei de a doua chenzine a lunii noiembrie.

Economia inregistrata la fondul de salarii va fi distribuita in mod egal tuturor salariatilor, in conformitate cu prevederile CCM si hotararii Comisiei mixte.

Sumele mentionate in presa locala nu sunt reale. De asemenea, “greva de la Cariera Jilt” care constituie subiectul unor articole de presa din data de 10 decembrie 2019, nu corespunde realitatii, fiind o interpretare exagerata asupra unor discutii care au avut loc intre salariati, conducerea carierei si sindicate, ca urmare a informatiilor false aparute in spatiul public.”, potrivit CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com