E belea! Fostul șef al SJU și-a tras tigru și a dat cu el pe facebook!

Păzea! Gigel Capotă, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, și-a tras tigru și l-a expus pe facebook. Năucit probabil de frumusețea orbitoare a animalului, Gigel Capotă se poartă în poză cu ochelari de soare. Sau poate are o afecțiune medicală. Doamne ferește!

Și nu este vorba de orice tigru, ci de un exemplar alb, posibil siberian, foarte rar și extrem de periculos.  Dat fiind materialul din care e compus, se poate umple de acarieni foarte repede. Dacă dușmanii iau un tigru peste ochi, pot să capete o alergie de toată frumusețea. Pfizer e bebeluș!

Gigel Capotă nu a ezitat să se tragă în poză alături de noua achiziție, să moară dușmanii și să leșine fetele pe canapea. Atenție mare, Gigel, că a apărut Legea animalelor și tigrul trebuie îngrijit și bine hrănit…

Asemenea unui școlar de clasa a doua spre a treia, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu arată că se pricepe să le transmită mesaje de forță „dușmanilor” care i-au furat, în pauză, cornul și laptele. E foarte tare! Dar e belea dacă îi scapă din sufragerie. Urlă toată zona de sub munte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com