După ce s-au reunit ca „tandem”, Ciurel şi Căldăruşe – desfiinţaţi de un sindicat din CEO

„Încă o dată politrucul Ciurel și ”sindicalistul” mason Căldărușe, au simțit nevoia să meargă amândoi la aceeași emisiune, ca să ne spună că drepturile noastre sunt doar niște iluzii!”, potrivit Sindicatului Liber EMC Roşia. Liderii sindicatului respectiv sunt nemulţumiţi de reunirea publică a tandemului Gabriel Căldăruşe, liderul SMEO, – Laurenţiu Ciurel, ex-manager al CEO. Cei doi au apărut recent alături, la un post local tv din Târgu Jiu, şi au vorbit despre activitatea CEO. Semnalul este că Ciurel va putea conta pe Gabriel Căldăruşe, dacă fostul manager va reveni pe un post la CEO. Cei doi au vorbit despre noua Lege a pensiilor, în contextul condiţiilor de muncă de la companie.

Ce spune Căldăruşe?

„Trebuie să dăm dovadă şi de puţină seriozitate. Până acuma spărgeam uşi, dărâmam, geamurile, zidurile. Gata, pierdeam condiţiile deosebite şi dintr-o dată trebuie condiţii speciale. În rest, unii schimbă la teme. Spuneau toţi că pierdem condiţiile deosebite. Toţi se temeau că pierdem condiţiile deosebite. Nu trebuie să vindem ilizii la oameni că vom beneficia de condiţii speciale. Eu nu fac aşa ceva”, a declarat Gabriel Căldăruşe

Ciurel laudă Legea pensiilor

„Noi vorbim aici de mineri. De la etimologia cuvântului înseamnă sub pământ. Au fost asimilate unele meserii care nu au legătură cu mineritul. Maşiniştii de pe exacavatoare, electricienii din staţiile electrice, ăia de la capetele de întoarcere; Toată lumea este miner. Dar şi ăştia din centru(Executivul CEO n.r.), de aci sunt tot mineri. Din clădirea principală. Este super ok dacă rămâne legea, dar ar trebui vorbit mai mult pe ea, mai aplicat, deşi văd că Olguţa face lucrul ăsta”, a spus Laurenţiu Ciurel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com