Drumul dintre Baia de Aramă și Herculane, lăsat să se distrugă

Unul dintre cele mai importante drumuri turistice din zona Olteniei este lăsat să se distrugă. Șoseaua este administrată de Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu. Fostul parlamentar de Gorj, Dan Morega, atrage atenția că șoseaua a început să se crape, iar pe alocuri rigolele sunt distruse și înfundate.

„DRAGI PRIETENI, Analizati dumneavoastra si spuneți vă părerea ?! UN DRUM MODERNIZAT ÎN ANII 2010-2011 BAIA DE ARAMĂ-BĂILE HERCULANE (36 km- până la intersecția cu Cerna Sat) lăsat să se DISTRUGĂ!

În 2010 -2011 acest drum național a fost asfaltat la inițiativa și cu preocuparea mea de ministrul Anca BOAGIU.

Acesta aparține de sectia Tg-Jiu a DRG DN Craiova-Oltenia. Din nefericire, prin unele locuri a început să crape iar rigolele de scurgerea a apei pluviale din căderile de pe dealuri și de pe versanții munților, îl va distruge. Aceste rigole sunt umplute cu pietriș, frunze și pamânt de ani de zile iar pe alocuri sunt deja distruse. Dacă nu se iau măsuri în timp util, va fi un dezastru acest drum, deoarece totul este lăsat de izbeliște și sunt nereparate fisurile din asfalt create tot din necurățirea rigolelor care nu au preluat apa și i-a permis acesteia ca împreună cu aluviunile aduse (pietriș, pământ și nisip) să se infiltreze în asfalt.

Pe lângă toate aceste vitregii ale naturii, asfaltul nu mai suportă, în condiții extreme de temperatură, și greutatea mașinilor de mare tonaj ce transportă lemne. Venirea unei noi ierni și a a înghețului îl va distruge total.

Vă lăsăm pe dumneavoastră să apreciati preocuparea celor platiti de stat din taxele și impozitele noastre față de acest drum turistic. Poate că dumneavoastra aveți ceva de spus față de modul în care se cheltuie banii noștri, dar, mai ales, aș dori să vedem care este punctul de vedere al directorului regionalei și al secției Tg-Jiu, domnul I. TUDOR.Daca nu știați SDN Gorj are un district chiar la Baia ! Pentru ce?”, potrivit lui Dan Morega, fost deputat de Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com