Două minore dispărute de acasă, căutate de poliție

La  data  de  19 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de o tânără, de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că în această dimineață, în jurul orei 8:00, nepoatele sale Bălăceanu Aurelia Violeta și Cazan Maria Sunamita, ambele de 13 ani, din aceeaşi localitate, ar fi plecat la cursuri, iar în jurul orelor 11:00, au plecat în mod voluntar de la şcoala unde sunt eleve şi până în prezent nu au mai revenit.
Semnalmente :
– Bălăceanu Aurelia Violeta – înălţime 1,60 m, greutate aproximativă 48 kg, ochi căprui, păr negru lung, la plecare era îmbrăcată cu trening roz cu gri, fiind încălțată cu pantofi sport, de culoare albă.
– Cazan Maria Sunamita, înălţime 1,60 m, greutate aproximativă 50 – 55 kg, la plecare era îmbrăcată cu o geacă neagră de fâș, pantaloni negri, fiind încălțată pantofi de culoare neagră. 
Din primele verificări a reieșit faptul că minora Bălăceanu Aurelia Violeta este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com