Două bănci şi-au dat acordul pentru închirierea Hostelului „Maiami” către un SRL. Chiria cerută de CEO pe un an este echilaventul încasărilor pe 3 luni!

Două bănci au dat undă verde externalizării Hostelului „Maiami” din proprietatea Complexului Energetic Oltenia. Este vorba de o externalizare prin închiriere. Acţionarii companiei vor trebui să aprobe propunerea Directoratului de a închiria Hostelul „Maiami” către Societatea Achiziţie şi Dezvoltare SRL.Firma a depus încă de anul trecut o cerere de închiriere a bazei de cazare, fără a preciza o sumă anume. Consiliul de Supraveghere al CEO va trebui să aprobe propunerea de închiriere a hostelului aflat în centrul municipiului Târgu Jiu.

Suma stabilită de CEO pentru chirie

Suma stabilită de CEO cu titlul de chirie este de 321.708 lei pe an fără TVA( adică încasările pe trei luni din închirierea celor 30 de camere), respectiv de 26.809 de lei fără TVA pe lună, fără utilităţi. Hostelul Maiami are cel mai mare potenţial de cazare de pe raza oraşului. Are 30 de camere, totalizând 60 de locuri şi un apartament cu 4 locuri. Este dotat şi cu un restaurant cu 80 de locuri şi este în categoria 3 stele. Asupra clădirii a fost instituită o ipotecă imobiliară la un credit din 2009 de la CEC şi Exim Bank. Ultima rată este scandentă pe 30 septembrie 2019. Practic băncile respective şi-au dat acordul pentru închirierea hostelului şi încheierea contractului  va deveni o formalitate, dacă AGA nu se va opune în şedinţa din 15 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com