Doru Vişan: Pregătirea de iarnă se bazează pe Complexul Energetic Oltenia

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Doru Vişan, a anunţat la Târgu Jiu, că pregătirea României pentru iarna care urmează se bazează pe Complexul Energetic Oltenia. Doru Vişan a precizat că este responsabil cu activitate de pregătire de iarnă a companiilor energetice. Întreg procesul se construieşte în jurul Complexului Energetic Oltenia.

Probleme cu fronturile de lucru

„O problemă este deschiderea fronturilor de lucru. CEO a trăit din a căuta cărbune şi nu din a avea fronturi de deschise şi pentru viitor. Am rezolvat problemele de la Jilţ şi Roşia. Avem două acte normative trecute prin Guvern şi aprobate şi bugetate. Urmează şi Jilţ. Vorbim de cadrul legislativ care realizează condiţiile pentru buna funcţionare. Este un proces greoi în care sunt implicate primări, Consiliul Judeţean, Prefectură, fondul forestier şi din păcate hăţişul legislativ”, a spus Doru Vişan.

Acte normative pentru Roşiuţa şi Pinoasa

„Apare ca iminentă problema celor două exploatări Roşiuţa şi Pinoasa unde avem o epuizare a fronturilor de lucru şi a apărut ca o urgenţă. Identificăm proprietarii, se emit titlurile şi se caută companiile de evaluare. Apar sumele şi actele normative. Un calendar pentru cele două acte normative şi pentru altele. Vom face săptămânal analize până vom rezolva problemele de la Roşiuţa şi de la Pinoasa”, a mai declarat secretarul de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com