Doru Craete spune că nu va pleca de la sindicat decât mort sau la pensie

Un cunoscut lider sindical din Complexul Energetic Oltenia a anunţat că indiferent de ce se va întâmpla nu va părăsi organizaţia sindicală în care activează de foarte mulţi ani. Chiar dacă vor mai rămâne doar 15 membri, sindicalistul Doru Crăete a precizat că va rămâne fidel Sindicatului „Energia” Rovinari.

„Manu ti-amintesti ca atunci cand ne-a fost cel mai greu ne-am jurat ca vom ramane in Sindicatul Energia Rovinari pana cand vom fi doar 14, sub limita ceruta de lege de 15 membrii! Sindicatul Energia Rovinari e un brand si inseamna energeticienii din Termocentrala Rovinari si nu numai! Eu nu voi pleca din acest sindicat decat la pensie sau cu picioarele-nainte!”, potrivit lui Doru Crăete, lider sindical în Termocentrala Rovinari, din Complexul Energetic Oltenia.

 

Replica lui Manu Tomescu

„Nea Doru Craete, ai fost printre primii lideri pe care i-am cunoscut când m-am înscris ca membru în Sindicatul Energia Rovinari. Îmi amintesc că la prima întrevedere mi-ai adus Codul Muncii și mi-ai zis să învăț bine Legea Dialogului Social. Azi iți spun că am învățat-o ca pa Tatăl Nostru! Îți mulțumesc frumos !”, conform lui Manu Tomescu, în replică la cele afirmate de Doru Crăete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com