Doru Crăete: Nu se fac creşterile salariale cerute, iesim şi la proteste

Unul dintre liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia(CEO) este de părere că sunt obligatorii creşterile de salarii, în cazul angajaţilor care nu au mai primit nimic la leafă în ultimii ani. Este opinia liderului de sindicat din cadrul Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari, Doru Crăete. Cu toate că nu mai are mult până la pensionare, Crăete este activ în domeniul mişcării sindicale şi nu se fereşte să vorbească despre activitatea companiei şi rolul liderilor de sindicat sau chiar să îşi spună opinia şi pe alte teme care nu au legătură cu domeniul sindical sau energetic.

Pregătiţi inclusiv de mişcări de stradă

Sidicalistul a precizat că el şi colegii săi din mişcarea sindicală din Complexul Energetic Oltenia sunt pregătiţi inclusiv de proteste, dacă nu se va ajunge la un compromis cu administraţia în privinţa creşterilor salariale. Este vorba de mărirea lefurilor pentru câteva mii de angajaţi care au rămas în ultimii ani în urmă cu veniturile.

Cu toate acestea au sarcini în plus sau chiar sunt conducători de formaţii de lucru şi au leafa mai mică decât membrii echipei. Doru Crăete vorbeşte despre obligativitatea creşterilor de salarii pe funcţii şi meserii, nu numai a salariilor mici, având în vedere că producătorul de energie electrică va încheia anul 2017 pe profit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com