Doi bărbați în arest pentru violență în familie

La data de 30 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie de 53 de ani, din comuna Polovragi, cu privire la faptul că are un conflict în familie cu soțul sau.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 57 de ani, din comuna Polovragi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra soacrei sale de 84 de ani și amenințat-o cu acte de violență pe soția sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie si amenințare, polițiștii luând totodată și măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

În cursul aceleași zile, bărbatul ar fi revenit la domiciliu, încălcând astfel măsurile impuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a măsurilor instituite, iar față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cursul aceleași zile, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 51 de ani, din comuna Baia de Fier, bănuit de săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a măsurilor instituite.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în seara zilei de 30 octombrie a.c., bărbatul ar fi revenit la locuința de domiciliu, deși împotriva acestuia, la data de 26 octombrie a.c., polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, după ce ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale de 48 de ani, din comuna Baia de Fier.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com