Doi bărbați au ajuns în arestul IPJ Gorj, în urma scandalului din Stănești

Doi tineri au ajuns în arestul Poliției Gorj, în urma scandalului de duminică din comuna Stănești. Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au intrat în conflict chiar și cu oamenii legii. Cei reținuți sunt din Buzău și au 23, respectiv 28 de ani.

„Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, reușind imobilizarea unui bărbat, moment în care, mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa.
Imediat, polițiștii, prezenți la fața locului, au solicitat sprijin, astfel încât, spre localitatea respectivă, au fost redirectionate echipaje de ordine publică și ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr, de 23 de ani, din judetul Buzău,se află in custodia Politiei, iar celălalt, a fost identificat și este căutat de către forțele de ordine.
Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.
Precizăm că, la momentul intervenției în cadrul unui eveniment, polițiștii acționează gradual si proportional, scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violență si foarte important, salvarea de vieți.”, conform IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com