Directoratul CEO nu poate să ofere mai mult de 25 de milioane de lei la a doua armonizare salarială. Sindicatele nici nu vor să audă!

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia(CEO) nu vor să accepte propunerea Directoratului companiei de majorare a lefurilor în baza unui buget total de 25 de milioane de lei. Suma iniţială oferită de Sorinel Boza şi colegii săi din Directorat a fost de 20 de milioane de lei, însă administraţia a plusat cu 5 milioane de lei, după ce liderii de sindicat au respins categoric suma propusă de şefi pentru a doua armonizare a lefurilor la Complexul Energetic Oltenia.

Sindicatele s-ar mulţumi cu 35 de milioane de lei

Liderii de sindicat nici nu vor să audă de 25 de milioane de lei şi aşteaptă un ajutor din partea ministrului Energiei Anton Anton, care să transmită conducerii CEO un mesaj care să satisfacă doleanţele sindicatelor. Rămâne de văzut dacă va fi aşa. Cert este că şefii Complexului Energetic Oltenia au lăsat să se înţeleagă faptul că mai mult de 25 de milioane de lei nu au cum să ofere şi este ultima propunere pe care au făcut-o sindicaliştilor care negociază contractul colectiv de muncă. Astfel, per total, creşterea salarială oferită în 2018 de administraţia CEO va fi de aproape 50 de milioane de lei(prima şi a doua armonizare). Rămâne de văzut dacă sindicatele vor reuşi să obţină mai mult.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com