Direcția Sanitar-Veterinară face experimente cu sănătatea gorjenilor

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj face de câteva luni experimente nefaste cu sănătatea locuitorilor județului. Este vorba de introducerea la consum de produse neconforme. În ultimele două luni astfel de produse din carne au intrat în consum și au ajuns pe masa gorjenilor. Este vorba de cantități din carne de porc și carne de curcan aduse din import din zone cu pestă porcină africană și gripă aviară, din noua tulpină.

În ciuda faptului că au primit alerte de la autoritatea centrală, inspectorii sanitar-veterinari din Gorj au fost pe lângă subiect și în toamna anului trecut și zilele trecute, când toată carnea de curcan provenită dintr-o zonă cu gripă aviară a ajuns pe mesele gorjenilor. La fel s-a întâmplat și cu toate cantitățile din carne de porc.

Scuza șefilor din DSVSA Gorj este că produsele respective nu au fost și nu sunt nocive pentru populație. Atunci logica spune că, dacă produsele respective nu sunt nocive pentru consumatori, atunci ce rol mai au alertele și de ce inspectorii sanitar-veterinari mai aleargă pe lângă galantare aiurea. Eventual, DSVSA să nu mai verifice produse din carne, ci textile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com