Dian şi Robert Filip se ceartă pe depozitul de cărbune de la Roşia şi, în subsidiar, pe supremaţia în ALDE

Dian Popescu, liderul ALDE Gorj, şi Robert Filip, primarul ALDE al oraşului Rovinari au transferat conflictul de la partid şi în ale domenii. Cei doi se ceartă acum pe prelungirea termenului de închidere a depozitului de cărbune de la Roşia. Guvernul a luat decizia să prelungească pentru încă un an activitatea depozitului. Acest lucru a stârnit nemulţumirea primarului din Rovinari, Robert Filip, care a avut numai cuvinte grele la adresa şefului său de partid Dian Popescu, un adept al continuării activităţii la depozitul de cărbune.

Dian Popescu susţine că primarul şi locuitorii oraşului ar trebui să aleagă locurile de muncă şi să suporte praful şi zgomotul pentru încă un an. Filip nici nu vrea să audă şi chiar ameninţă că îi va scoate pe rovinăreni în stradă. Primarul are şi alte critici la adresa lui Dian Popescu căruia îi reaminteşte cum venea după voturi în Rovinari.

One thought on “Dian şi Robert Filip se ceartă pe depozitul de cărbune de la Roşia şi, în subsidiar, pe supremaţia în ALDE

  • 1 aprilie 2018 la 13:39
    Legătură permanentă

    Domnule primar Robert Filip , jumatate din Rovinărenii pe care vrei să.i scoți in stradă ptr inchidera depozitului de cărbune, sunt angajații sau pensionarii sau rudele celor pe care vrei dumneata să le arunci locurile de muncă in aer , pentru că da , asta urmează după închiderea depozitului pe care dumneata il susții, concedieri și multe alte probleme cauzate inchiderii lui.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com