Dezarmant! Gorjul, pe ultimul loc pe ţară la investiţii străine

Politicienii gorjeni sunt „la pământ” cu moralul, după ce în presa centrală a fost făcută publică o statistică legată de investiţiile străine în judeţ. Gorjul se află pe ultimul loc la nivel naţional la capitolul respectiv cu numai 4 milioane de euro în ultimii 28 de ani. Judeţul Mehedinţi are 5 milioane de euro investiţii străine. Urmeză Vaslui cu 43 de milioane de euro, un judeţ privit cu superioritate de politicienii din Gorj.

Ineficienţi pe linie la atragerea de investiţii s-au dovedit politicienii gorjeni în ultimii 28 de ani.

Cam aceasta este situația reala în care am fost duși de către politicienii cu ștate vechi. La televizor ei spun verzi și uscate, afacerile personale le înfloresc, problemele din județ rămân…încremenite.Top 5 județe cu cele mai puține investiții străine: Gorj, Mehedinți, Vaslui, Botoșani și Teleorman. Gorj e județul care are investiții străine totale de doar 4 milioane de euro în ultimii 28 de ani, potrivit datelor oficiale ale BNR și Institutului Național de Statistică. În topul județelor care au atras cele mai puține investiții străine se numără Mehedinți (5 milioane de euro), Vaslui (43 milioane de euro), Botoșani (77 milioane de euro) și Teleorman (79 milioane de euro).

De altfel, cele cinci județe codașe la investiții străine se numără printre primele în topul sărăciei când este luat în calcul factorul PIB/cap de locuitore altfel, cele cinci județe codașe la investiții străine se numără printre primele în topul sărăciei când este luat în calcul factorul PIB/cap de locuitor.”, potrivit unei postări a lui Radu Miruţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com