Detaşament anti-Caragea în PSD?!

Social-democraţii au intrat în fibrilaţii de când Viorel Caragea, fostul şef al IPJ Gorj le poartă sâmbetele. Caragea este cu „artileria grea” pe PSD şi nu numai, dar şi pe liberali. Pesediştii le-au încasat cel mai tare în ultimele luni, în urma dezvăluirilor lui Viorel Caragea.

Social-democraţii iau în calcul constituirea unei echipe care să contracareze în spaţiul public informaţiile lansate de fostul şef al Poliţiei Gorj, după ce au văzut că strategia de a-l boicota nu dă roade. Ba mai mult, Caragea devine tot mai activ în spaţiul public, tocmai din cauză că pesediştii nu dezmit niciuna din afirmaţiile sale.

Primul pas făcut în acest sens a fost realizat miercuri de trio-ul Ciprian Florescu, Florin Cârciumaru şi Mihai Weber. Aceştia au negat că s-au purtat discuţii cu prefectul de Gorj pentru ca acesta să preia PSD. Informaţia fusese lansată de Viorel Caragea. Pesediştii lasă să se înţeleagă faptul că Viorel Caragea ar încerca să destabilizeze organizaţia. Adică, aşa de unul singur. E cam forţos Caragea, dacă are atâta putere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com