Descinderi ale mascaților în Gorj, la persoane acuzate de trafic de droguri de mare risc

La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Gorj, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – B. T. Gorj, au efectuat 11 percheziţii domiciliare, într-un dosar de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.
În urma percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza județului Gorj, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de muguri cannabis, 2 grame de substanţe psihoactive,bunuri şi obiecte care conţin urme de substanţă albă.
De asemenea, polițiștii au ridicat și 12 telefoane mobile, un pistol cu bile, 40 de bile din metal şi 40 de bile din material plastic.
Totodată, polițiștii au pus în executare 14 mandate de aducere, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane implicate în traficul internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.
Persoanele sunt bănuite că ar fi introdus în ţară, începând cu toamna anului 2019, diferite cantităţi de cocaină pe care le-ar fi distribuit pe raza judeţului Gorj.
Activitățile desfășurate au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
La activități au participat polițiști de combatere a criminalității organizate din Craiova și Mehedinți, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și jandarmi.(comunicat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com