Deputatul Vâlceanu nu vrea să îi ceară scuze senatorului Cârciumaru. Pe ce au ajuns să se certe politicienii locali?

„Gorjeanul mândru”, Florin Cârciumaru, vrea să-i cer scuze pentru că el a trădat românii şi a votat împotriva arborării drapelului național. Îmi dau seama că nu a înțeles gestul meu de a -mi cere scuze atunci când am facut o eroare. În acest caz nu am făcut nicio eroare. El nu a făcut acest gest de seriozitate si responsabilitate. Nici acum si nici când a fost primar. Cât a greşit ştim toți! Iar acum vorbeşte fără rost.
1. A recunoscut că a votat in comisie pentru arborarea drapelului pentru că l-a rugat un coleg de la PNL. Altfel nu-i trecea prin inima de român. Prin cap nici atât. Iar la plen cum a cerut partidul: impotriva românilor.
2. Votul care contează este cel din plen, iar al lui a fost împotrivă. Rezultatul: proiectul nu a trecut. Camera Deputaților este for decizional. Eu voi vota, ei urmează tot #liniapartidului?
Am cerut şi în plen să nu se mai tolereze minciuna la tribuna Parlamentului. A reacționat Liviu Dragnea, iar la Gorj Cârciumaru, potrivit unei postări de pe pagina de socializare a deputatului Dan Vâlceanu.

Politicienii gorjeni, unii dintre ei parlamentari, par să prefere să se certe de subiecte „majore”, de nivel naţional, şi uită ce au promis pentru Gorj la ultimele alegeri parlamentare: drum expres, mix energetic, investiţii pentru retehnologizarea UM Sadu, finalizarea hidrocentralelor din Defileul Jiului, investitori în judeţ şi altele.

Au timp să rezolve şi cu drapelul, dar mulţi gorjeni sunt de părere că prioritatea poiticienilor locali este scoaterea judeţului din sărăcie(Gorjul e pe ultimul loc, la nivel naţional, la investiţii străine, iar populaţia judeţului pierde anual câteva mii de locuitori, prin migraţia forţei de muncă şi sporul natural negativ).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com