Deputatul PSD, Alin Văcaru, l-a părăsit pe Dragnea pentru Ponta

Deputatul de Gorj, Alin Văcaru, şi-a anunţat în urmă cu puţin timp plecarea din PSD. Fost prefect de Gorj, Alin Văcaru a ales să plece după 17 ani din PSD şi să treacă la Pro România, condus de Victor Ponta, de asemenea, deputat de Gorj. Văcaru a fost tot timpul un apropiat al ex-preşedintelui PSD şi nu a ascuns niciodată acest lucru:

„În viață, vine un moment pentru fiecare, să lase în urmă ce, poate altadată considera tot ce e mai bun pentru el și să meargă pe un alt drum.
Acest moment a venit pentru mine. După mai bine de 17 ani în organizația PSD Gorj, pentru mine începe un alt drum. Am trăit în acești ani momente unice alături de oameni de la care am învățat multe. Am ales acest partid cu sufletul, am făcut tot ce mi-a stat în putință să promovez politica social democraților..până la un anumit punct. Sunt omul care are coloană vertebrală. Poate nu excelez în multe, dar nu întorc niciodată spatele omului care m-a ajutat. Și cu siguranță cei care ma cunosc știu asta. Poate mulți ar proceda la fel ca mine…dar se tem. Se tem de schimbări, de alegeri, de incertitudini. Însă un om nu știe cât e de puternic decât atunci când se aruncă în luptă. Indiferent de ce va fi de aici înainte, dacă va fi bine sau nu, îmi asum decizia luată și voi purcede la drum cu inima împăcată.
Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost aproape, care m-ați susținut, și cu care am făcut echipă în adevaratul sens al cuvântului. Voi rămâne mereu același om pe care îl știți și voi lupta pentru interesele gorjenilor indiferent din ce partid fac parte. Pentru că, până la urmă doar asta contează…”, a scris Văcaru pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com