Deputatul Dan Vîlceanu s-a supărat pe USR și PMP

Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este supărat pe PMP și USR. Cele două formațiuni politice nu vor să susțină candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Gorj. Este vorba de antreprenorul Iulian Popescu, independent și promovat de PNL Gorj în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

„Pentru aceste alegeri, colegii mei și cu mine, am renunțat la orgolii și am propus USR și PMP să avem un candidat comun, independent, astfel încât să învingem PSD. Ei nu au venit cu niciun nume.

Cu o astfel de alianță, aproape că învingeam PSD inainte de începerea campaniei electorale.
Speram că USR și PMP vor fi de acord cu mine, că o persoană care nu e membră de partid, ar fi acceptată de toți.

Cred ca un candidat bun pentru Gorj este mai important decât orgoliul unui lider politic.
Din păcate, constat ca USR și PMP nu doresc schimbarea culorii politice a Gorjului și continuă un joc politic ce are menirea să fragmenteze votul anti-PSD, lucru care avantajează doar PSD.
Observ de asemenea ca și în Gorj se întâmplă exact ce se întâmpla și la București sau în Parlament. USR și PMP mai „joacă” și cu PSD dacă e în interesul lor.

Gorjul este in criză de 30 de ani din cauza guvernării locale a PSD.
Prin stabilirea unui candidat propriu USR Gorj a preluat atitudinea liderului de la centru, Dan Barna, și ne transmite: Nu este menirea USR Gorj să scoată Gorjul din criză. Păcat, USR Gorj!”, conform unei postări a deputatului PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com