Demnitatea muncii la CEO a dispărut de mult

Muncitorii din Complexul Energetic Oltenia rămân în continuare bătaia de joc a politicienilor, după ce deputații au refuzat să participe la ședința de plen în care ar fi trebuit să fie votat proiectul privind reducerea vârstei de pensionare la companie. Lipsa de cvorum a avut ca efect suspendarea ședinței.

O nouă ședință de plen ar putea avea loc după ce se la lămuri problema Moțiunii de cenzură, programată joi sau chiar miercuri. În rest, soarta minerilor și condițiile de muncă de la Complexul Energetic Oltenia sunt mai puțin importante decât jocurile politice din parlament, indiferent de culoare.

 

„Drepturile noastre nu ne-au fost niciodată înmânate gratuit!

Le câștigăm prin a fi uniți, prin a fi organizați şi solidari. Drepturile de care ne bucurăm astăzi au fost câștigate în luptele de ieri, iar luptele de astăzi reprezintă câștigurile de mâine.

Petrecem mult timp la serviciu și deși munca noastră nu este singurul lucru care ne definește, salariul, orele de lucru și condițiile noastre de muncă au un impact mare asupra restului vieții noastre…România continuă să fie țara muncii ieftine, munca decentă rămânând un privilegiu.

De ce se întâmplă acest lucru și care sunt soluțiile?”, potrivit unei postări a liderului de sindicat din Complexul Energetic Oltenia, Manu Tomescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com