Delegatia PSD Gorj nu a iesit din cuvântul lui Dragnea: PSD-Alb Total!

Social-democraţii gorjeni au respectat la literă programul impus de organizaţia centrală pentru mitingul de sâmbătă. Cu toate că nu prea sunt favorizaţi în ceea ce priveşte posturile în administraţia centrală, social-democraţii au dus 2.500 de oameni în capitală, cu steaguri şi pacheţele, precum şi cu tricouri albe, aşa cum a fost indicaţia de la centru. Este vorba de costumaţii de culoare albă, simbolul purităţii. Este adevărat că albul este simbolul purităţii, însă tot alb a rămas şi pe carosabil, după ce social-democraţii ajunşi în Piaţa Victoriei au terminat protestul. A fost alb de la deşeurile abandonate acolo.

Mai norocoşi acum la posturi la Bucureşti?

Dat fiind faptul că s-au comportat foarte bine la miting şi regulamentar sunt şanse ca social-democraţii gorjeni să prindă măcar un post de secretar de stat într-un minister din Cabinetul Dăncilă. Cei care au refuzat să meargă la miting vor fi analizaţi în cadrul partidului, dacă au avut motive întemeiate sau nu, să nu facă deplasarea la Bucureşti.

2 comentarii la „Delegatia PSD Gorj nu a iesit din cuvântul lui Dragnea: PSD-Alb Total!

  • 11 iunie 2018 la 15:35
    Legătură permanentă

    ALB TOTAL?? Mie mi se pare ca au ALB doar in partea de sus iar in partea de jos blugi, respectiv pantaloni. Daca asa reprezinta ALB TOTAL atunci daca partea de jos era tot alba cum se mai numea?!?? ALB COMPLET?:))))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com