De râsul ţării. Şedinţă de comisii cu protecţie de la poliţia locală, la Primăria Târgu Jiu. Părerea lui Brâncuşi: „V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi proşti!”

Şedinţa comisiilor de specialitate din cadrul Primăriei Târgu Jiu va fi supravegheată joi de poliţişti locali. Este o solicitare venită din partea aleşilor locali atât de la opoziţie, cât şi de la putere. Consilierii locali se tem ca situaţia să nu escaladeze şi să nu se lase cu bătăi sau lupte între participanţi şi invitaţi. Este dezamăgitor ce se întâmplă la primărie şi în oraşul reşedinţă de judeţ. Unii dintre târgujieni se uită cu jind chiar la alte oraşe din Gorj şi comune, unde se mai încearcă una alta şi nu se concentrează de o jumătate de an sau mai mult eforturi şi energii uriaşe pe cine să administreze sau nu o parcare de 120 de locuri din centrul oraşului sau de prin apropiere.

Ce urmează? Tot scandal

În anul Centenarului aleşii din Consiliul Local sunt mai dezbinaţi ca niciodată. Nu s-ar fi supărat nimeni dacă s-ar fi consumat atâtea energii, înjurături, ameninţări, chiar dacă s-ar fi bătut pe punerea în operă a proiectului de amenajare, reabilitare şi promovare a Căii Eroilor şi a operelor lui Constantin Brâncuşi. Dacă într-un an nu au reuşit să se înţeleagă pe o parcare, atunci ce se va întâmpla în următorii doi ani? În mod cert tot scandal şi dihonie. Dacă acum cheamă poliţia locală, data viitoare o să vină intervenţia rapidă din Craiova, cu scuturi şi cu gaze. Nici într-o republică babanieră nu se ajunge atât de jos. Şi nu e o problemă chiar că se întâmplă aşa, dar se întâmplă în Oraşul lui Brâncuşi. Vorba lui: „V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi proşti!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com