De drumul ultramodern de la Prigoria se alege praful, după numai 5 săptămâni

Drumul dintre Prigoria şi Bumbeşti-Piţic inaugurat la finalul lunii august prezintă deja probleme. Asfaltul a început să se macine şi sunt premise să vedem şi primele gropi.

Situaţia respectivă a fost pusă în evidenţă de către Radu Miruţă pe pagina sa de socializare. Nu se ştie care a fost reţeta la asfalt, dacă drumul nu a rezitat decât 5 săptămâni. Potrivit lui Radu Miruţă, drumul trebuie refăcut integral.

„Acum 5 saptamani se inaugura cu mare fast drumul dintre Prigoria si Bumbesti-Pitic. Astazi, acest asfalt arata precum puteti observa in pozele de mai jos. Banii au fost achitati, lucrarea a rezistat cateva saptamani. Este usor de inteles cum va arata la primavara. Solicit utilizarea garantiei de buna executie, expertiza tehnica pentru intreg tronsonul asfaltat si actiune in instanta pentru a obliga refacerea completa a acestui drum realizat in bataie de joc! Este inadmisibila aceasta situatie si nu poate fi acceptabil ca un drum nou sa se repare cu plombe dupa doar cateva saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com