De ce vor avea parte pentru trei luni angajaţii de la SE Rovinari?

Complexul Energetic Oltenia(CEO) va asigura prin intermediul unui prestator de servicii transportul salariaţilor de la domiciliu la locul de muncă şi retur pentru Sucursala Electrocentrale Rovinari. Serviciile de transport vor fi asigurate doar pentru o perioadă de trei luni de zile. Valoarea contractulu depăşeşte 500.000 de lei.

„Transportul salariatilor, de la domiciliu la locul de munca si retur”, pentru Sucursala Electrocentrale Rovinari. Valoare atribuită 543.511.00 RON. Inchiriere de vehicule de transport de persoane cu şofer. Descriere scurta: „Transportul salariatilor, de la domiciliu la locul de munca si retur”, pentru Sucursala Electrocentrale Rovinari”, potrivit anunţului de atribuire.

Compania şi-a făcut un obicei în ultima perioadă de a fragmenta contractele mari de transport şi de a organiza licitaţii în mod separat pe sume mai mici. Este de precizat că după cele trei luni de zile, respectiv la începutul lunii iunie va trebui să fie organizată o nouă licitaţie pentru acelaşi tip de servicii la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com