De ce funcţionează Directoratul CEO cu doar 4 membri?

Complexul Energetic Oltenia funcţionează în continuare cu doar patru membri, deşi Daniel Antonie este suspendat din funcţie încă din data de 13 decembrie 2017. De la data respectivă şi până în prezent Directoratul Complexului Energetic Oltenia funcţionează cu doar patru membri, fără să fie numit un înlocuitor:

Boza Sorinel Gheorghe  – Presedinte

Balacescu Ovidiu – Membru –

Balasoiu Constantin – Membru  –

Vasile Dan – Membru –

Păstrează locul pentru Daniel Antonie

Unul din motivele pentru care de trei luni de zile Directoratul Complexului Energetic Oltenia funcţionează cu doar patru oameni are legătură cu situaţia lui Daniel Antonie. Acesta din urmă a câştigat pe 20 martie repunerea în funcţie la Tribunalul Gorj, motivul fiind că nu exista legal posibilitatea ca Daniel Antonie să fie suspendat de Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

Decizia Tribunalului Gorj de luna trecută trebuie să devină definitivă la Curtea de Apel din Craiova, pentru ca Daniel Antonie să fie reinstalat în funcţie. Aceasta ar putea să fie şi explicaţia de ce postul eliberat de Daniel Antonie nu a fost ocupat până acum de o altă persoană, .deşi au trecut peste 3 luni de la luarea deciziei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com