Daruri pentru femeile bolnave de cancer

Asociația Română de Oncologie „Sfânta Ana” (AROSA), alături de voluntari și colaboratori, a celebrat primăvara și Ziua Femeii oferindu-le clipe de răsfăț pacientelor cu afecțiuni oncologice.  Astfel, Asociația Română de Oncologie „Sfânta Ana” a marcat începutul primăverii, dar și Ziua Femeii și a Mamei dăruindu-le pacientelor sale clipe de răsfăț la Salonul de coafură „Oana” din municipiul Târgu-Jiu. Aici, doamnele au fost tunse și coafate de hair-styl-ista Oana Mihăescu. Este al doilea an în care Oana Mihăescu se alătură echipei AROSA și își oferă gratuit serviciile pacientelor diagnosticate cu afecțiuni oncologice. „Am și eu cliente care s-au confruntat cu această boală cruntă, cancerul, și știu prin ceea ce trec. Am și pierdut cliente care nu au reușit să învingă boala. Acum ceva vreme am cunoscut-o pe doamna Bogdana Păsculescu și am ales să fac o faptă bună, să le aducem un zâmbet pe chip și să le facem o bucurie acestor femei! Este al doilea an în care în perioada 1-8 martie tund și coafez gratuit pacientele Asociației Sfânta Ana”, a spus Oana Mihăescu de la Salonul „Oana” din Târgu-Jiu.

Pacientele au primit cu bucurie darul oferit și s-au simțit cu adevărat răsfățate. Aceasta a fost și o ocazie de a socializa unele cu altele, dar și cu celelalte cliente prezente la salon. „Am ales o tunsoare modernă, m-am inspirat văzând-o pe doamna coafeză și sunt mulțumită de cum îmi stă! Mi-a și aranjat părul, nu doar m-a tuns. Am povestit despre greutățile prin care trecem. A fost bine! M-am simțit foarte bine pe scaunul de la salon, răsfățată de doamna, aranjată. Este un cadou binevenit”, a spus o pacientă.

Marcarea Zilei internaționale a femeii este o oportunitate pentru a sărbători puterea, curajul și determinarea pacientelor care luptă zi de zi cu afecțiunile oncologice.

Asociația Română de Oncologie „Sfânta Ana” urează „La mulți ani!” tuturor femeilor și multă sănătate! O primăvară așa cum și-o doresc!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com