Dan Vâlceanu: Iordache a început o vânătoare de primari

Liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat că fostul edil din Turceni, Ion Iordache, a început de câteva luni o adevărată „vânătoare” de primari. Preşedintele interimar al ALDE Gorj, Ion Iordache, s-a lăudat cu achiziţii de la alte partide sau cu viitoare achiziţii pentru 2020. Vâlceanu a declarat în presa locală că Iordache este pasionat de vânătoare, iar demersurile sale sunt lipsite de seriozitate, motiv pentru care nu ar trebui luate în considerare.

Vrea să îşi facă partid mai mare

Atât primarii PSD, cât şi PNL ar trebui să ştie că au nevoie de partide puternice pentru a obţine noi mandate, iar în momentul de faţă nici nu îşi pot schimba partidul, dată fiind legislaţia. Prin urmare, negocierile lui Iordache nu ar fi realiste în opinia lui Dan Vâlceanu.

Se vorbea inclusiv de o trecere a lui Marcel Romanescu la ALDE. Romanescu a negat că va pleca din PNL şi că la următoarele alegeri va candida din partea liberalilor. Şeful PNL Gorj consideră că Ion Iordache nu are ce să le promită celor care îi trec pragul. Vâlceanu, dar şi pesedistul Mihai Weber, nu par să fie interesaţi nici de apelul lui Iordache de a se forma o Coaliţie pentru Gorj care să monitorizeze şi să rezolve problemele stringente ale judeţului. Cei doi consideră că este vorba de un demers de imagine al ALDE Gorj şi al lui Ion Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com