Cupidon a fost pesedist pentru o zi

Pesediștii au amintit într-un comunicat de presă că până și Cupidon poartă culoarea roșie și a împărțit baloane îndrăgostiților din Gorj, de Sfântul Valentin. Și Ignatul e roșu, pentru că sângere e roșu PSD și donările de sânge au un caracter social-democrat pentru că sângere donat este roșu. Totul e roșu.

„Valentine’s Day se sărbătorește acum în întreaga lume, iar îndrăgostiții se folosesc de acest prilej pentru a-și face declarații de dragoste și pentru a-și oferi cadouri unii altora.

Tinerii Partidului Social Democrat Gorj au marcat, așa cum se cuvine acest moment.

Cu baloane roșii în formă de inimioare și cu certificate de îndrăgostit, TSD a întâmpinat cuplurile de îndrăgostiți pe care le-a întâlnit în Târgu Jiu , Motru , Rovinari, Târgu-Cărbunești, Țicleni și Tismana.

Cuplurile au fost plăcut impresionate de darurile primite de la organizația de tineret a PSD Gorj, mai ales că nu se așteptau.”

Tinerilor li s-au alăturat seniorii din localitățile în care Cupidon a purtat culoarea roșie.

“ A devenit o tradiție ca TSD Gorj să întâmpine cum se cuvine pe Sfântul Valentin. Și anul acesta , ne-am întâlnit cu cuplurile de îndrăgostiți pentru a le da un mic simbol al iubirii lor. Și de Dragobete vom putea fi văzuți, atât în Târgu Jiu, cât și în tot județul, pentru a îl marca sărbătoarea dragostei.”, a declarat Marius Cuțitoiu, coordonator TSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com