Cum va proceda? Boza şi-a propus să reducă posturile de şefi, dar jumătate sunt ocupate de membri de partid

Administraţia Complexului Energetic Oltenia a luat decizia de a reduce numărul posturilor de conducere din cadrul companiei. La o estimare sumară ar trebui să dispară un sfert, dacă nu o treime din posturile de conducere actuale. Problema este că la nivelul Executivului Complexului Energetic Oltenia unde organigrama este una extrem de încărcată, dar şi la nivel de subunităţi anumite posturi de conducere sunt ocupate de persoane care au calitatea de membru de partid. Unele dintre acestea pretind că fiind membri de partid vor scăpa mai uşor de planul conducerii companiei de a reduce numărul de posturi.

Se reduc şi lefurile, dar ce se întâmplă cu presiunea partidelor?

Potrivit şefilor societăţii nu se are în vedere o reducere formală a numărului de posturi, ci acest lucru se va reflecta inclusiv în ceea ce priveşte scăderea corespunzătoare a lefurilor. Au mai avut loc reduceri de posturi de conducere la CEO, însă şefii retrogradaţi şi-au păstrat salariile.

Directoratul CEO promite că nu se va repeta scenariul respectiv. Ce se va întâmpla însă dacă noua organigramă va deranja anumite structuri politice, indiferent de culoarea acestora? Ce va face Sorinel Boza, managerul CEO, în cazul acesta? Va da înapoi sau va merge mai departe?

One thought on “Cum va proceda? Boza şi-a propus să reducă posturile de şefi, dar jumătate sunt ocupate de membri de partid

  • 13 aprilie 2018 la 13:18
    Legătură permanentă

    Ce facem cu Stefan C-tin sef la TSD si consilier local , cel cu nevasta care s-a “intimidat” in fata presei la Poarta Sarutului , care e mare sef la CEO ?! Domnul “dottore” care se scarpina mereu cu mana in buzunar la pataloni !!! Oare o sa-l schimbe Boza ?! E praf acest individ !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com