Cum se va alege praful din cauza politicienilor de noul Stadion Municipal?

Primăria Târgu Jiu admite faptul că aruncă bani de pomană pentru întreţinerea unui stadion care nu este nici măcar finalizat sau funcţional. De fapt, este vorba de o construcţie pentru care încă sunt necesare fonduri pentru continuarea unei lucrări. Este vorba de pasarela din beton din faţa primăriei. Pasajul respectiv este prevăzut în proiect, dar nu a fost executat. Până când stadionul va deveni funcţional şi va începe să producă bani, autorităţile vor trebui să investească fonduri în noua arenă. În primul rând este vorba de asigurarea încălzirii pe perioada de iarnă.

Este de întrebat cum va produce bani viitoarea arenă, din moment ce nu se ştie cum va fi administrată şi cine o va folosi. Este vorba atât de hotel, de spaţiile comerciale, cât şi de baza sportivă. Nu există încă o echipă care să joace la Târgu Jiu şi care să producă bani din care să fie întreţinută arena de 20 de milioane de euro. Iar politicienii stau cu degetul în gură.

Ce zice primăria?

„Referitor la informațiile apărute în spațiul public cu privire la costurile generate de întreținerea Stadionului Municipal facem următoarele precizări. Lucrările au fost finalizate, conform datelor transmise de Compania Naționala de Investiții,  la data de 15.09.2017, urmând ca punerea în funcțiune  a obiectivului să se facă în primăvara anului viitor, în același timp  cu realizarea  lucrărilor de amenajare exterioară. În acest sens este necesar ca pe perioada de iarnă sa fie asigurată o temperatură ambientală a spațiilor interioare astfel încât acestea să nu se degradeze. În acest moment se fac lucrările pregătitoare pentru demararea probelor la instalația de încălzire a Stadionului, iar până în acest moment nu au fost cheltuieli legate de asigurarea încălzirii. Precizăm că  pentru evitarea costurile majore la utilități, după efectuarea probelor se va asigura o temperatură  minima, necesară pentru menținerea în bune condiții a spațiilor”, se menţionează într-un comunicat de presă al Primăriei Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com