Cum poate reveni Ciurel la CEO?

Multe rânduri au fost scrise pe tema găsirii unui loc de muncă pentru fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel. Totul a pornit de la declaraţiile lui Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, care a spus că partidul trebuie să îi găsească şi lui Ciurel un loc de muncă. Nu se ştie cu ce scop a făcut senatorul declaraţia, cert este că a produs valuri în mişcarea sindicală. Se pune că 95% dintre sindicalişti nu vor să audă de revenirea lui Ciurel la CEO.

Valuri a produs şi Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, care a pus jar pe foc, în momentul în care a precizat că Ciurel este angajat al companiei. Acest lucru era cunoscut oricum, dar de ce Cosmin Popescu a ales să iasă în evidenţă promovându-şi fostul şef, mai ales că ştia foarte bine care sunt condiţiile în care Ciurel poate reveni la companie.

Trei cazuri in care Viurel poate reveni la CEO

Chiar Cosmin Popescu, fost consilier personal al lui Ciurel la Complexul Energetic Oltenia, a spus că nu sunt decât trei situaţii în care ex-managerul mai poate reveni la societatea pe care a condus-o. În primul rând printr-o decizie a Consiliului de Supraveghere, cu voie de la acţionarul principal, Ministerul Energiei.

În al doilea rând, cu ajutorul instanţei de judecată, respectiv dacă magistraţii vor anula decizia de suspendare a contractului individual de muncă şi vor dispune reîncadrarea pe post şi plata salariilor cuvenite.

În al treilea rând, Ciurel ar putea reveni la CEO la încheierea definitivă a procesului din dosarul „Turceni-Rovinari”. Dacă îl va câştiga, desigur. Singura cale mai rapidă de acces la CEO pentru Ciurel ar fi un lobby puternic pe lângă Ministerul Energiei şi Consiliul de Supraveghere. Cine l-ar putea face?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com