Cum au câştigat furnizorii de motorină ai CEO un contract de 8,5 milioane de euro cu oferte aproape identice

Un contract de 8,5 milioane de euro privind furnizarea de motorină Euro 5 a fost câştigat recent la Complexul Energetic Oltenia de trei companii de profil din ţara noastră. Este vorba de trei societăţi care se ocupă în mod tradiţional cu furnizarea de combustibil. Complexul Energetic Oltenia are nevoie de cantităţi mari de motorină pentru funcţionarea utilajelor aflate în exploatare şi pentru maşini.

Din 4 concurenţi au rămas 3

La licitaţia de acum peste o lună de zile organizată de Complexul Energetic Oltenia au participat: Mol Romania, Oscar Downstream, Rompetrol Downstream şi Votrom SRL. Bugetul pentru 24 de luni în vederea achiziţiei de motorină Euro 5 este de 42,3 milioane de lei. Licitaţia a fost câştigată de Mol Romania, Oscar Downstream şi Votron cu oferte aproape identice. Rompetrol a fost descalificată pentru neconformităţi din punct de vedere tehnic.

Ofertele celor 3 firme

Mol Romania a oferit 40,1 milioane de lei

Votrom SRL 40,5 milioane de lei

Oscar Downstream 40,6 milioane de lei

Acordul-cadru cu cele trei companii trebuie să fie aprobat de Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Directoratul avizează şi semnează, acţionarii sunt informaţi, fiind un contract de peste 3 milioane de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com