Creşterile de salarii de la Termo Rovinari, blocate de 6 luni

Angajaţii Sucursalei Termocentrale de la Rovinari încearcă de luni de zile să beneficieze de majorări salariale. Au fost întocmite în acest sens o serie de referate. La nivelul sucursalei toate au fost justificate şi aprobate. De peste şase luni referatele sunt însă blocate la nivelul coducerii Executive a Complexului Energetic Oltenia, fără niciun fel de motivare.

Nu au primit vreun răspuns

Angajaţii Termocentralei Rovinari care au cerut majorări salariale îşi justifică demersul prin faptul că au preluat din sarcinile colegilor care au fost disponibilizaţi colectiv sau care au decis să părăsească producătorul de energie electrică din Oltenia pentru a lucra pe un salariu mai mare la alte firme.

One thought on “Creşterile de salarii de la Termo Rovinari, blocate de 6 luni

  • 22 noiembrie 2017 la 11:01
    Legătură permanentă

    Dar de ce nu ii intreaba nimeni cand cer maririle astea pe somnul care-l baga in schimbul 2 si 3 ?
    Te duci la Termo ca sa dormi ca ursul in barlog si vrei mariri de salarii ??? Colegii lor se rup in cariere si astia care nu fac nimic in Termo, unii dintre ei chiar muncesc pe rupte acolo, dar sunt unii care chiar se lauda ca dorm si nu fac nimic in schimbul 2 si 3 si il urasc pe Ciurel care le-ar fi taiat banii si nu le-a mai dat si lor mariri. Pai bah jegurilor de energeticieni care dormiti in schimburile 2 si 3, dupa ca ca aveti cateva preme pe an de cateva milioane bune, aveti spor de grupa de 6 luni la fiecare an, salarii de 4000 pe luna, iesiti la pensie mai repede si cu pensii de peste 2000-3000 ron, pai ce mama draqului mai vreti cand voi nu justificati banii astia lunar? Rusine CEO ca tineti trantorii astia in spate !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com