Creștere explozivă a numărului de cazuri de COVID 19, în Gorj

Județul Gorj urcă în clasamentul cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Creșterea este una agresivă, dată fiind apariția în urmă cu o săptămână a unui caz de COVID 19, la fabrica de textile din Motru. De aici s-a ajuns la un număr crescut de pacienți confirmați. În zilele următoare se va trece de 40 de cazuri de coronavirus.

Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezenta duminică astfel:

–           248 persoane în carantină instituționalizată, din care 12 persoane au intrat în carantină și 35 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore;

–           821 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 46 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 17 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore;

–           38 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 8  persoane vindecate și externate; 28 persoane internate și 2 persoane decedate.

Până în prezent, la nivelul judetului Gorj, au fost prelevate 802 de teste, din care 14 sunt în lucru.

De la ultima raportare, pe teritoriul județului Gorj, au fost confirmate pozitiv COVID-19 încă șapte cazuri. Este vorba despre cinci femei și doi bărbați, cu vârste cuprinse între  38 și 59  de ani. Toți pacienții prezintă forme ușoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com