Cosmin Popescu împarte banii la primării. Cu sau fără scandal?

Consiliul Judeţean Gorj se întruneşte astăzi să repartizeze mai multe sume de bani către primării. Este vorba de cota de 20% din sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale. De asemenea, se vor aloca şi cotele defalcate din impozitul pe venit pentru bugetele locale.

Scandal printre primari?

„În data de 23.01.2018, ora 16:00, în Sala “A” a Instituției Prefectului – Județul Gorj  va avea loc ședința extraordinară CJG  cu următoarea ordine de zi:

1.Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a fondului la dispoziția Consiliului Județean Gorj ce se repartizează integral în anul 2018 comunelor, orașelor și municipiilor din județ, a cotei de 20% din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale şi din cotele defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale aferentă estimărilor pentru anii 2019, 2020 și 2021 și a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru drumurile judeţene şi comunale pe anul 2018 şi estimări pe anii 2019-2021”, potrivit Consiliului Judeţean Gorj. Rămâne de văzut dacă primarii vor fi mulţumiţi de sumele primite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com