Cosmin Morega, „Sigur acasă” la Primăria Motru

Edilul din Motru, Cosmin Morega, a rămas „singur acasă” la primărie, după ce primarul Gigel Jianu a decis să îşi mai ia 4 zile concediu de odihnă. Prin urmare Morega a preluat atribuţiile primarului şi vrea să facă în patru zile cât nu face primarul în 4 ani. Ar putea organiza şi alegeri anticipate şi să preia postul de primar. Când se va întoarce Gigel Jianu va găsi toate străzile asfaltate, primăria renovată, încă un spital construit, chiar şi Consiliul Local redus la jumătate. Ce nu face omul în patru zile…Dovedeşte că ar fi trebuit să fie ales primar.

„A început o nouă săptămână în care #viceprimarul Cosmin Morega va avea atribuții de primar timp de patru zile.In această perioadă și-a propus să rezolve mai multe probleme cu privire la învățământ, sănătate, târgul săptămânal, curățenia orașului, etc. Bineînțeles că solicitările cetățenilor vor fi pe primul loc.

-Azi a fost dusă o cisternă cu 10 tone de apă în satul Horasti ca urmare a cererii doamnei Ecaterina Cernăianu. Datorită secetei fântânile au secat, gospodăriile și animalele rămânând fără apă. „Mulțumesc tuturor celor care au răspuns prin mobilizare și s-au implicat în rezolvarea acestei probleme. Am rămas plăcut impresionat de faptul că există <OAMENI>” a declarat viceprimarul.

-S-a dispus ca beneficiarii ajutorului social să participe la acțiuni de ecologizare în Piateta primăriei, Calea Severinului, zona pod Insuratei, spatele blocurilor H2-H3.

-La ora 10 a avut loc o întâlnire de lucru cu directorii instituțiilor de învățământ de pe raza municipiului pentru a fi discutate problemele existente și modalitatea de rezolvare a acestora înaintea începerii anului școlar.În urma discuțiilor s-au primit asigurări că anul școlar va începe în condiții optime. Aparatul de specialitate din primărie a luat legătura cu reprezentanții Direcției Publice în vederea continuării activității de cosire a ierbii din toate curțile acestor instituții.Acest lucru vine ca un sprijin, având în vedere începerea anului școlar.

O comisie mixtă va verifica stadiul lucrărilor de igienizare în fiecare instituție.

În urma discuțiilor purtate la această întâlnire, de comun acord s-a stabilit ca festivitatea de deschidere a noului an școlar să aibă loc în fiecare unitate în parte după un program bine stabilit.

Șc. Gen.1 – 9.00

Șc. Gen.2 – 9.30

Colegiul G.Cosbuc -10.00

Colegiul Tehnic -10.30.

„Cu bune cu rele, noul an școlar stă să înceapă. Trebuie să asigurăm copiilor noștri medii plăcute, medii corespunzătoare pentru desfășurarea orelor si favorabile dezvoltarii lor „.

Cu respect,

Viceprimar Cosmin Morega”, potrivit unei postări a viceprimarului din Motru, pesedistul Cosmin Morega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com