Corpul de control la Spital, baba şi mitraliera

Inspectorii din Corpul de Control al ministrului Sănătăţii s-au rătăcit în drum înspre Târgu Jiu. Aceştia nu au mai ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. A trecut aproape o lună de zile de când funcţionarii cu atribuţii de control din Ministerul Sănătăţii ar fi trebuit să ajungă la unitatea medicală din subordinea Consiliului Judeţean Gorj. Întârzierea a fost pusă oficial pe seama unor evenimente neprevăzute apărute la alte unităţi medicale din ţară şi unde Corpul de Control a trebuit să ajungă. Vezi cazul celebrilor medici falşi.

Cât mai şi aştepte, că se împut bucatele?!

La Târgu Jiu nu se putea invoca urgenţa, cu toate că au mai murit pacienţi pe una din secţii, în alta s-au făcut filme cu tentă xxx. Ar fi fost implicată şi fata managerului. Nu mai contează. În altă sală de mese s-au tuns doi angajaţi. Nu mai contează nici că în unele secţii se ascund infecţiile nosocomiale.

E şi păcat să se aştepte atâta după Corpul de Control. Cei de la Târgu Jiu poate pun de o masă cu bucate alese şi nu ştiu când să aşeze tacâmurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com