Corpul de Control al Ministerul Sănătății nu a mai finalizat raportul verificărilor derulate la Spitalul Județean din Târgu Jiu

Raportul Corpului de Control al ministrului Sănătății Sorina Pintea, care a derulat verificări la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, nu e încă gata. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare de deputatul de Gorj, Dan Vâlceanu. Acesta a primit un răspuns de la Ministerul Sănătății prin care este informat că Raportul Corpului de Control care vizează Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu nu este gata.

„Cu o lună întârziere, Ministerul Sănătății mi-a răspuns la interpelarea prin care am cerut raportul de control de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Răspunsul: raportul nu este gata. Sunt sigur că vă amintiți cu toții că ministrul Sorina Pintea a declarat că raportul este gata și că se va întoarce cu el în Gorj.

La finalul lunii martie, Sorina Pintea a venit noaptea la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar a doua zi, în conferință de presă, alături de Mihai Weber și Cosmin Popescu de la PSD, a anunțat cetățenii că ar putea retrage acreditarea spitalului. Tot Pintea spunea că în spital nu funcționeză nimic, că sunt secții care nu au pacienți, că oamenii nu au încredere în spital, nu se respectă proceduri, e plin de infecții, iar medicii sunt blazați. Și că va lua măsuri!

Iar apoi? Nimic. Spitalul este condus de același manager, infecțiile sunt tot acolo, cetățenii sunt primiți în continuare într-o clădire care se numește spital.

Au trecut 3 luni și lucrurile sunt la fel!

În acest caz, atât ministrul Sorina Pintea, cât și președintele Consiliului Județean Gorj Cosmin Popescu, sunt vinovați de absolut tot ce se întâmplă în spital. Ori de câte ori mergeți în spital și nu aveți medicamente, dormiți în condiții proaste, nu aveți apă să vă spălați, etc.., ei bine, despre toate acestea Sorina Pintea și Cosmin Popescu știu, dar nu fac nimic.”, potrivit postării parlamentarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com