Corpul de control al CEO, trimis să verifice dacă angajaţii vin la serviciu

Corpul de Control al Complexului Energetic Oltenia(CEO) va acţiona în perioada următoare în toate subunităţile companiei pentru a verifica prezenţa la locul de muncă. Există mai multe semnale din partea unora dintre angajaţi că ar fi probleme cu prezenţa la locul de muncă, în sensul că anumiţi salariaţi ar face prezenţa doar pe hârtie, iar în rest nu ar trece pe la serviciu. Informaţiile în acest sens s-au înmulţit, astfel încât, periodic, vor fi organizate acţiuni de verificare a prezenţei la locul de muncă, prin tragere la sorţi, în ziua controlului.

Angajatul proxenet lipsea de la locul de muncă

Nu ar fi o surpriză lipsa angajaţilor de la serviciu, având în vedere că în trecut au existat astfel de cazuri, unele intrate în atenţia organelor de anchetă. Este cunoscută situaţia celebrului proxenet de la CEO care beneficia de atenţia şi bunăvoinţa şefilor, pentru a lipsi de la lucru, ocupându-se în acelaşi timp cu plasarea de fetiţe pe litoral.

Conducerea companiei susţine că pontarea unui angajat în timp ce acesta lipseşte de la locul de muncă reprezintă o abatere gravă pentru şeful respectiv şi poate fi soluţionată cu plângere penală sau cu desfacerea contractului de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com