Corpul de Control al CEO, la Termocentrala Rovinari. Acuzații de decontări fictive la transport!

Corpul de Control al CEO face verificări la Termocentrala Rovinari. Sunt acuzații că ar fi existat decontări fictive la transportul salariaților, potrivit Sindicatului Energia Rovinari.

„Întrucât mai mulți membrii ai Sindicatului Energia Rovinari care fac deplasarea de la domiciliu la locul de muncă și de la locul de muncă la domiciliu, respectiv pe ruta Termocentrala Rovinari – Negomir, Negomir – Termocentrala Rovinari, ne-au sesizat faptul că începând de anul trecut, mai exact din decembrie 2021, înainte de sărbători și până în data de 14 februarie 2022 pe ruta respectivă nu a circulat, la schimbul unu, decât un microbuz din cele două prevăzute în contractul cu firma de transport, ducând la aglomerație excesivă în condiții de pandemie, conducerea sindicatului a sesizat acest aspect atât public, cât și Conducerii C.E.O. SA. Astăzi, conducerea C.E.O, a trimis Corpul de Control să verifice cele relatate de salariații beneficiari ai traseului respectiv și, spre surprinderea noastră am aflat că în toată această perioadă, de aproape două luni de zile, au fost confirmate, facturate și decontate ambele curse pentru schimbul unu, de către conducerea Sucursalei Electrocentrale Rovinari.
Dat fiind cunoscut faptul că firma de transport ce deservește traseul respectiv, conform contractului cu C.E.O este patronată/controlată de Jan Popescu (șef departament sindical, SMEO), mai nou prin rude de gradul unu interpuse,”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com