Controversatul Alexandru Cumpănașu, legături strânse cu sindicatele din Gorj

Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănașu, un personaj extrem de controversat și în centrul atenției opiniei publice în ultimele zile, are susținere puternică în Gorj. Presa centrală a dezvăluit că Alexandru Cumpănașu este susținut de unele sindicate din apărare. Numele unuia dintre sindicatele asociate cu organizația condusă de Alexandru Cumpănașu este cel de la Uzina Mecanică de la Sadu. Este vorba de Sindicatul Liber al Salariaților din Uzina Mecanică Sadu;

„Consiliul Național al CNMR: Alexandru Cumpănașu – reales Președinte CNMR alături de 30 de Vicepreședinți

În urma Consiliului Național al CNMR desfășurat în perioada 15 Noiembrie – 4 decembrie 2020, au fost stabilite conducerea CNMR pentru următorii 4 ani, obiectivele, Planul de Măsuri pentru Modernizarea României și strategia de dezvoltare instituțională.

Astfel, în această perioadă, peste 500 de delegați ai CNMR din întreaga lume au ales noua conducere, au stabilit o nouă strategie de dezvoltare și organizare și au dezbătut și aprobat noul Plan de Măsuri pentru perioada 2020 – 2024.

Cei peste 500 de delegați l-au reales în calitate de Președinte al CNMR pe domnul Alexandru Cumpănașu, alături de o echipă complexă de Vicepreședinți pe domenii și zone geografice. Personalități ale vieții economice, sociale, culturale și academice reprezentând organizații importante din România fac parte din echipa de conducere a CNMR. CNMR rămâne astfel cea mai mare și importantă organizație din România, reprezentând cetățenii și organizațiile profesionale. Politica CNMR se concentrează pe identificarea și promovarea de soluții la problemele societății românești într-o relație de parteneriat cu statul român, dar și de monitorizare și amendare a derapajelor administrației publice locale sau centrale….

Ion Ivan – Vicepreședinte CNMR pentru Politici de Înzestrare a Armatei Române, Președintele Federației Sindicatelor din apărare “Unirea”: Sindicatul “Libertatea” U.M.B.; Sindicatul Liber Arsenal Reșița; Sindicatul Liber Independent Electromecanica Ploiești; Sindicatul Liber Șantierul Naval Mangalia; Sindicatul Liber al Salariaților din Uzina Mecanică Sadu; Sindicatul Liber Pirochim Victoria; Sindicatul Liber Uzina Mecanică Plopeni; Sindicatul din UM 01394 Bucov.”, conform presei centrale. La un moment dat și Federația Națională Mine Energie încheiase un acord cu organizația controversatului Alexandru Cumpănașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com