Contrabandă cu tutun la Motru

În această dimineață, polițiști de investigare a criminalității economice au efectuat trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de activități ilicite, cu țigarete.

 

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj, împreună cu poliţiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru și cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale – Serviciul Operaţiuni Speciale Gorj au continuat cercetările într-un dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru.

 

Cu această ocazie au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, două pe raza municipiul Motru şi una în județul Dolj, comuna Daneţi, fiind identificate opt kg de tutun mărunţit, 6.000 de tuburi, 300 de țigarete şi cinci dispozitive pentru confecţionat țigări.

 

Totodată, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, fiind conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj o femeie, de 40 de ani și un bărbat, de 68 de ani, ambii din municipiul Motru și o altă femeie, de 48 de ani, din comuna Daneţi, județul Dolj.

 

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, în afara antrepozitului fiscal, pe teritoriul României, a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de  ţigarete sau 1 kg de tutun mărunţit.(IPJ Gorj)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com