Continuă protestele minerilor în Piața Prefecturii din Târgu Jiu

Minerii își continuă protestele în Piața Prefecturii din Târgu Jiu pentru scăderea vârstei de pensionare la Complexul Energetic Oltenia. Organizatorii au obținut aprobare pentru încă o săptămână de proteste. Acestea sunt organziate de peste o lună de zile.

În perioada 22-26.03.2021, jandarmii gorjeni împreună cu polițiști și polițiști locali vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul adunărilor publice (manifestații de protest) organizate în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu de către Sindicatul Solidaritatea 2013. Măsurile de ordine şi siguranţă publică şi de supraveghere a desfăşurării activităţilor vor avea loc în perioada 22-26.03.2021, între orele 09.00-11.00 și între orele 16.00-18.00 pe timpul manifestațiilor organizate de Sindicatul Solidaritatea 2013. Adunările publice au fost avizate conform prevederilor legale și se vor desfășura în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu în intervalele orare specificate.

Reamintim că în perioada stării de alertă, organizarea de mitinguri și demonstrații se realizează cu un număr de maxim 100 de persoane.

Jandarmii gorjeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru protecția participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, vor relaționa permanent prin echipele de dialog cu organizatorii pentru a se asigura măsuri adecvate pentru siguranța și sănătatea participanților dar și a celorlalți cetățeni.

Jandarmii le recomandă participanților să acorde o atenție sporită și să respecte măsurile de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19, să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică față de alte persoane prezente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com