Continuă balamucul în Consiliul Local Motru

Liberalii şi pesediştii îşi dau din nou la gioale, în loc să rezolve problemele din municipiul Motru. Pesediştii au lipsit de la ultima şedinţă a Consiliului Local Motru şi au fost făcuţi praf de liberali, într-o postare pe pagina de socializare a partidului:

„Gașca intereselor din Consiliul Local Motru lovește în grădinițe și școală.

Situație halucinantă, din nou, marţi în Consiliul Local Motru, la ședința extraordinară programată pentru ora 16:00. Au participat doar consilierii locali PNL și ALDE, prea puțini ca ședința să fie statutară. Proiectele importante pentru comunitate au fost luate la preț de matineu de domnii și doamnele consilieri locali, absenți, aflați în ,,pregătire”, probabil, pentru petrecerile de Sfinții Mihail și Gavril.

,, Boșii ” PSD – Cosmin Costel Morega și PSRO- Ilie Petrescu, recunoscuți pentru cearta lor cu școala și mai ales cu limba română, au interzis participarea la ședință a consilierilor din ,,Gașcă , la ordin marșând inclusiv directorii de unități de învățământ, care, teoretic, ca beneficiari direcți ar fi trebuit să fie primii prezenți.

Astfel, ,,independentul Sanda” ( cel cu sabia lui Iștfan deasupra capului) a uitat de Grădinița nr. 7 pentru care trebuiau aprobați indicatorii tehnico-economici .

În aceeași situație e și consilierul local, director al Școlii Generale nr.1, Eduard Pârvulescu, cel care se pare că a fost pus la punct de ,,intelectualul” Morega, după ce în ședința ordinară ,, îl luase gura pe dinainte”.

Datorită interesului de Gașcă au fost puse în AȘTEPTARE proiectele aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL II) , Master- Planul privind alimentarea cu energie termică a consumatorilor din Municipiul Motru, precum și activitățile dedicate aniversării Centenarului Marii Uniri pentru care se poate asigura finanțare guvernamentală.

În sală au fost prezenți și : conducerea Direcției Publice Motru S.A ( Directorul General și întreg Consiliul de Administrație) și directorii ApaRegio Gorj, invitați special de către Consiliul Local pentru a discuta multiplele probleme ale comunității( apa la sate, problema câinilor fără stăpân, salubritatea localității, etc ).

,,Gașca”, ca o gazdă bună a uitat de oaspeți, iar despre cetățenii municipiului Motru se presupune că sunt suferinzi ,de amnezie, așa că ,, merge și așa” , în preajma alegerilor vedem noi, ,,Gașca” cum dregem busuiocul.

Ce urmează: probabil mâine vom afla din presă că primarul Jianu i-a oprit să vină la ședință, că avea pe școală angajat un lunetist care i-ar fi executat și consilierii ALDE vor fi excluși din partid pentru că au încălcat ,,pactul cu Diavolul””, potrivit unei postări a PNL Motru.

Vicele Primăriei Motru, Cosmin Morega, a fost şi el prezent ieri la un post local de radio din Târgu Jiu, unde a demontat acuzaţiile şi a spus că liberalii sunt împotriva intereselor comunităţii şi nu sunt chibzuiţi în ceea ce priveşte cheltuirea banilor din bugetul local. Nu se ştie cum va continua colaborarea dintre edilul liberal şi majoritatea PSD din Consiliul Local. Cert este că se consumă energii pentru bătălii politice care nu  aduc beneficii locuitorilor din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com