Consiliul Judeţean îi face farmacie nouă lui Mădălin Călinoiu

Consiliul Judeţean Gorj va investi o sumă considerabilă pentru modernizarea farmaciei Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Este vorba de unitatea medicală administrată de instituţia condusă de Cosmin Popescu în prezent şi de Ion Călinoiu în trecut. Întâmplător, şeful farmaciei Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu este Mădălin Călinoiu, fiului ex-preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, actual director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj.

Pentru modernizarea farmaciei unde şef este Mădălin Călinoiu va fi avizat de aleşii judeţeni un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie „Reabilitare și modernizare Farmacie Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, str. Tudor Vladimirescu nr. 32”

Cum a ajuns şef Călinoiu junior

Mădălin Călinoiu, fiul fostului președinte al Consiliului Județean Gorj, a devenit noul farmacist şef al Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu, după ce a candidat singur(!) pentru acest post. Iniţial la concurs s-a înscris şi farmacista Adriana Raluca Bura. Mădălin Călinoiu are experienţă ca administrator al farmaciei Califarm SRL, cea care a avut contracte şi cu clubul Energia. Din cauza datoriilor mari acumulate la furnizori şi bugetul de stat, Califarm şi-a cerut insolvenţa în anul 2014, iar magistraţii au numit un administrator judiciar. Fiul lui Călinoiu a ocupat şi un post de consilier al secretarului de stat Alin Ţucmeanu, în Ministerul Sănătăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com