Consiliul de Supraveghere al CEO, mesaj de susţinere pentru Sorin Boza

Membrii Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia au transmis ieri un comunicat în care îşi afirmă susţinerea că sunt de acord cu deciziile lui Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia. Şefii companiei insistă într-un comunicat de presă asupra faptului că sunt români, deci nu ar reprezenta interesele altor state sau ale unor companii străine. Comunicatul face trimitere la scandalul CEO-ARTEGO şi la licitaţia privind covoarele de cauciuc:

„Membrii CS si ai Directoratului, cetateni romani, au ca obiectiv bunul mers al CE Oltenia (ca furnizor major de energie pentru sistemul energetic national al Romaniei si ca angajator al peste 13.000 de persoane de cetatenie romana), companie confruntata cu multe greutati in ultimii ani.

Printre obiectivele CS si ale Directoratului se afla si reducerea cheltuielilor cu materiile prime si materialele. Pentru aceasta, se depun eforturi in vederea organizarii de licitatii in care spritul concurential sa fie caracteristica dominanta. Nu incurajam pozitiile de cvasi-monopol sau pozitiile dominante ale unor furnizori si nu intelegem ingrijorarea actionarilor Artego, companie privata, in legatura cu organizarea unei licitatii la care sa poata participa si alti producatori de benzi de cauciuc.

In timp ce, datorita pierderilor inregistrate in anii anteriori, CE Oltenia a fost nevoita sa concedieze in acest an 1.000 persoane, salariatii-actionari ai Artego au primit dividende. Felicitam pe aceasta cale conducerea companiei Artego si, urmandu-i exemplul, incercam, la randul nostru, sa facem din CE Oltenia o companie profitabila, lucru pe care speram sa il inteleaga toti partenerii nostri de afaceri.

Artego este oricand binevenita sa participe la licitatiile organizate de CE Oltenia si ne dorim sa continuam colaborarea, intr-un mediu comercial corect.

Cat despre obligatiile de mediu ce impun eliminarea deseurilor de cauciuc, acestea vor fi respectate, conform legislatiei in vigoare. Acest lucru nu va genera costuri suplimentare, deseurile urmand a fi preluate, contra cost, de agentii economici autorizati pentru aceasta activitate.”, se menţionează în comunicatul de presă al CS al CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com