Conferință științifică pentru studenți și elevi, la Universitatea „Constantin Brâncuşi”

Liga Studenţilor din UCB şi Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează în perioada 19-21 aprilie 2018, cea de-a 11-a ediție a conferinței Zilele Cercetării Științifice Studențești din Universitatea „Constantin Brâncuși”.

La eveniment sunt așteptați să participe studenți ai Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, studenți din alte centre universitare din țară și străinătate, dar și elevi din cadrul liceelor din județul Gorj, pentru a-și prezenta rezultatele propriilor cercetări științifice.

Organizatorii consideră că elementul cheie în dezvoltarea umanităţii este comunicarea, iar o sesiune de comunicări este primul pas în devenirea unor profesionişti. Această acţiune oferă participanţilor posibilitatea de a prezenta propriile realizări şi creaţii, valorificarea capacităţii lor creative şi inovatoare, precum şi facilitarea schimbului de opinii și idei.

Comisiile ştiinţifice de evaluare a lucrărilor prezentate la conferință sunt formate din cadre didactice ale Universităţii „Constantin Brâncuşi”, iar evaluarea acestora se va face ţinând cont în special, de criteriul științific, acestea fiind ulterior publicate într-un volum de lucrări ştiinţifice studenţeşti.

De menționat este faptul că, termenul limită pentru înscrierea participanților a fost prelungit până la data de 5 aprilie 2018, iar trimiterea lucrărilor in extenso și confirmarea participării de către student/elev, de asemenea se prelungește până la data de 10 aprilie 2018.

Participanții vor fi găzduiți de pe data de 19 aprilie, urmând ca în data de 20 aprilie, aceștia să își susțină lucrările științifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com