Condescu, ajutat tacit de autorităţi şi politicieni

Liderul sindical Marin Condescu a pus batista pe ţambal, după ce a reuşit să îşi spună şi impună punctul de vedere în faţa autorităţilor locale şi a politicienilor, indiferent de culoarea partidului. Întrucât, după ce autorităţile şi Complexul Energetic Oltenia din acţionariatul Pandurii au tăiat finanţarea, a răsunat insolvenţa în curtea clubului, Marin Condescu a pornit revolta. După ce a făcut scandal şi a ieşit şi pe la emisiuni, s-a aşternut tăcerea şi s-a mers în instanţă pentru a recupera peste două milioane de euro, reprezentând cotizaţiile neplătite de către asociaţi. Iar asociaţii s-au făcut că se apără şi că reprezintă în instanţă autorităţile locale şi bugetele şi probabil că aceasta a fost soluţia pentru a oferi un imbold financiar, cu acoperire legală, Clubului condus de Marin Condescu.

Ajutor de la instanţă cu acordul tacit al asociaţilor

„Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtele să plătească reclamantului despăgubiri reprezentând contravaloarea cotizaţiei cu dobânda legală şi indicele de inflaţie după cum urmează: -COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA – 6.398.608,88 lei, -CONSILIUL LOCAL TG-JIU – 2.090.028,93 lEI, -CONSILIUL JUDEŢEAN GORJ – 512.303,65 lei, -UNIUNEA SINDICATELOR MINIERE OLTENIA – 414.525,03 lei. Respinge acţiunea faţă de pârâta ARTEGO SA. Obligă pârâţii la 4000 lei cheltuieli de judecată către reclamant. Cu apel“, potrivit Tribunalului Gorj.

Să nu uităm că Marin Condescu are tot interesul să revitalizeze Clubul pentru că are de primit de la acesta 840.000 de euro. Ajutorul local pentru Condescu a continuat cu amenajarea şi oferirea terenului 2 de la Stadionul Municipal. Revitalizarea Clubului Pandurii a pus pe linie moartă Clubul Sportiv Municipal deţinut de Primăria Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com