Comisia mixtă se întruneşte astăzi pentru a împărţi banii de la rectificare

Comisia mixtă sindicate-administraţie are programată astăzi o nouă întâlnire la sediul Complexului Energetic Oltenia din Târgu Jiu. Comisia mixtă nu s-a mai reunit de luna trecută. Problemele care vor fi dezbătute sunt diverse şi au în vedere planul de măsuri pe care administraţia doreşte să îl implementeze până la finalul acestui an, astfel încât să fie atinse două obiective majore.

Stocurile şi producţia de energie electrică

Cele două obiective majore ale administraţiei Complexului Energetic Oltenia pe final de an sunt realizarea stocurilor de cărbune până la jumătatea lunii viitoare. Este vorba de o cantitate de 1,5 milioane de tone de cărbune, în stocurile termocentratelor şi în depozitele carierelor. La ora actuală există peste un milion de tone de cărbune în depozitele sucursalelor electrocentrale şi peste 300.000 de tone la carierele miniere. Al doilea obiectiv este susţinerea cererii de energie din partea SEN.

În cadrul şedinţei Comisiei mixte va fi discutată şi problema acordării de ajutoare financiare unor salariaţi bolnavi sau familiilor acestora. Este important de stabilit şi programul de lucru până în luna decembrie, având în vedere că se aşteaptă o iarnă deosebit de grea mai ales în luna ianuarie şi va fi nevoie de un maximum de grupuri energetice şi de cât mai mult cărbune în depozite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com